BandelliDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

ČISTILO ZA BETON CEMENTIL

Šifra izdelka: 
ECEM10

PROFESIONALNO ČISTILO ZA PRANJE BETONA. UČINKOVITO ODSTRANJUJE BETON IZ VSEH MEŠALCEV, MEŠALNIKOV BETONA, RAZNIH POVRŠIN. 

 

CEMENTIL je detergent za odstranjevanje vodnega kamna, betona in apnenca iz tovornjakov, betonskih mešalnikov, opažev itd.

UPORABA:  razredčite 5-15 % v vodi, odvisno od intenzivnosti umazanije, nanesite z razpršilcem, počakajte nekaj trenutkov in sperite z vročo vodo pod visokim pritiskom. Pri sesanju: razredčite 50 % v vodi, nastavite gumb za doziranje detergenta glede na intenzivnost umazanije, ki jo želite odstraniti.

Opažni/tesarski elementi: 50% razredčimo v vodi in nanesemo z razpršilcem, pustimo delovati in speremo z vročo vodo pri visokem tlaku.

PAKIRANJE: 10KG in 25Kg

Prodajni program

Velika izbira betonskih izdelkov
Transportni betoni
Profesionalna opažna olja in dodatki za betone

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas