BandelliDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

REKLAMACIJE

Spodaj navedena odstopanja ne vplivajo na kakovost posameznih izdeklov zato niso razlog za reklamacijo! 

Fizične osebe lahko uveljavljajo reklamacijo, če o napaki prodajalca obvestijo v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila le ta odkrita. Prodajalec ne odgovarja za napake odkrite po 12 mesecih. V takem primeru se kupca pisno obvesti o razlogu. 

Pravne osebe lahko uveljavljajo reklamacijo, če o napaki nemudoma obvestijo prodajalca, ko napako opazijo. V nasprotnem primeru izgubijo pravico do uveljavljanja reklamacije. Prodajalec ne odgovarja za napake, ki se pojavijo po šestih mesecih od dneva izročitve blaga.

OB UVELJAVITVI REKLAMACIJE SE OBVEZNO PRILOŽI ŠT. RAČUNA ALI DOBAVNICE !

 

KRUŠENJE

Krušenje robov robnika, korita, kanalete se lahko pojavi kot posledica nepravilne vgradnje posameznega elementa. Če elemente položimo na neustrezno površino (premajhna nosilnost) ali imajo izdelki med seboj premalo prostora (Fuge), lahko pride do krušenja. V takem primeru ne gre za napako v kakovosti posameznega elementa, temveč v postopku vgradnje zato reklamacij ne upoštevamo. 

 

MIKRO RAZPOKE

V določenih primerih lahko nastanejo zelo majhne razpoke na površini izdelka. Ko je izdelek suh razpoke običajno niso vidne, pojavijo se ob prisotnosti vlage oz. ko se moker izdelek posuši. Opisan problem absolutno ne vpliva na kakovost posameznega izdelka. 

 

PORE

Pri vibriranju betonskih izdelkov nastajajo majhne pore, vdolbine in mehurji. Kakovost izdelka in uporabnost s tem ni zmanjšana. 

 

RAZLIČNE BARVNE NIANSE

Pri betonskih izdelkih (proizvedenih po istem postopku, z isto recepturo), vendar proizvedenih v različnih časovnih obdobjih lahko pride do barvnega neujemanja. Barvna odstopanja so običajno zelo majhna. Razlog barvnega odstopanja je uporaba različnih naravnih materialov v različnih obdobjih. Da se izognemo barvnemu neskladju, lahko jemljemo izdelke iz več različnih palet hkrati. Barvno odstopanje ne vpliva na kakovost samega izdelka. Barvna odstopanja niso razlog za reklamacijo izdelkov !

 

BELE LISE

Bele lise oz. madeži nastanejo zaradi cvetenja betona. Gre za naraven pojav, ki se lahko pojavi v določenih vremenskih pogojih. Običajno se madeži pojavijo pri mladem betonu. Ob normalni izpostavljenosti na vremenske vplive bodo madeži sami izginili ( 1- 2 leti). Cvetenje betona ni razlog za reklamacijo!

 

DIMENZIJSKO ODSTOPANJE

V podjetju Bandelli redno kontroliramo dimenzijska odstopanja naših izdelkov. Nepravilne izdelke ali izdelke, ki ne izpolnjujejo zahtev v procesu proizvodnje skrbno izločimo. 

 

RAVNANJE IN PREMIKANJE RAZNIH BETONSKIH IZDELKOV

Betonske izdelke moramo vedno premikati in vgrajevati z ustreznim orodjem, ki zagotavlja varnost in kakovost dela. Vsi naši izdelki so pred dobavo skrbno pregledani in izdani z ustreznimi zagotovili in certifikati. V primeru poškodb izdelka zaradi nepravilnega prekladanja ali vgrajevanja, vaše reklamacije žal ne upoštevamo. 

Prodajni program

Velika izbira betonskih izdelkov
Transportni betoni
Profesionalna opažna olja in dodatki za betone

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas