BandelliDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

MasterEmaco

Malte za glajenje, popravilo in zaščito armiranega betona

MasterEmaco
sanacija betona z visokokakovostnimi obnovitvenimi maltami in finimi izravnalnimi masami. 
Kako deluje sanacija betona z izdelki MasterEmaco?

Paleta izdelkov MasterEmaco podjetja BASF ponuja visokokakovostne rešitve za sanacijo betona s certifikatom. Sanacija betona je nujna, ko sta videz ali učinkovitost gradbenih elementov ali konstrukcij iz betona ali armiranega betona okrnjena zaradi neustrezne izvedbe, uporabe ali izpostavljenosti škodljivim vplivom. Z obnovitvenimi in finimi izravnalnimi masami MasterEmaco nadomestimo poškodovan beton ter vzpostavimo začetno trdnost, strukturno celovitost in estetiko.

Prednosti polimerno-cementnega sistema MasterEmaco:
• vrhunska obdelava,
• hitra vezava,
• zaščita pred korozijo in karbonizacijo,
• certifikat in vključitev na seznam BASt - nemškega Zveznega urada za ceste, potrdilo o izpolnjevanju pogojev ZTV-ING in o preskusu primernosti za uporabo v obratih za skladiščenje, natovarjanje in pretovarjanje.

Temeljni premazi, vzdrževanje struktur ali estetska sanacija – MasterEmaco ponuja pravo rešitev!
Izdelki MasterEmaco z vrhunskimi zmogljivostmi, ki jih nanašamo ročno ali s postopkom mokrega brizganja, betonu povrnejo vzdržljivost in trdnost. Tako se podaljša življenjski cikel konstrukcije. Naši strokovnjaki po ugotovitvi vzrokov škode razvijejo najprimernejšo strategijo za vzdrževanje in trajno zaščito.

Zaščita pred korozijo

MasterEmaco P 501 je sistem za zaščito pred korozijo na mineralni osnovi, ki izpolnjuje zahteve ZTV-ING pri uporabi na armaturnem jeklu, s katerega smo predhodno odstranili rjo, pri gradbenih objektih in mostovih.

Polimerno-cementni temeljni premaz MasterEmaco P 511 zagotavlja trajen oprijem med obnovitveno malto in osnovnim betonom. Prav tako vsebuje zaviralce korozije za trajno zaščito armature.

 

Vzdrževanje konstrukcij

Univerzalna obnovitvena malta visoke trdnosti MasterEmaco S 551 zanesljivo obnovi celovitost poškodovanih betonskih konstrukcij.

 

Vzdrževanje videza in ponovno profiliranje betona

MasterEmaco N 5100 je fina cementna izravnalna masa z izjemno preprostim nanašanjem za popravilo in obdelavo finih ravnih površin.

 

 

Več o samih izdelkih : https://www.master-builders-solutions.com/it-it/linee-prodotti/masteremaco

Prodajni program

Velika izbira betonskih izdelkov
Transportni betoni
Profesionalna opažna olja in dodatki za betone

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas