BandelliDom in tehnika

Tehnologija za gradbeništvo in industrijo

Prodajni program

MASTER MATRIX

Linija dodatkov za spreminjanje viskoznosti za samozbijajoče betonske mešanice ter za podvodno betoniranje. 

Kako delujejo modifikatorji viskoznosti za beton MasterMatrix?
MasterMatrix je linija modifikatorjev viskoznosti v raztopini in v prahu na osnovi polimera z visoko molekulsko maso, ki omogoča izboljšanje reoloških lastnosti betona.

Kako se poveča obstojnost betona?
MasterMatrix spreminja viskoznost paste-mleka iz cementa in finih materialov. Z interakcijo s trdnimi delci ohranja kohezijo betona in zmanjšuje pojav trenja med materiali. To omogoča pridobivanje homogenega betona v svežem stanju in trpežnega v utrjenem stanju, kar olajša črpanje in pospeši postopke vlivanja in polaganja.

Ta tehnologija, uporabljena v kombinaciji z enim od visoko učinkovitih reducentov vode blagovne znamke Master Builders Solutions, zagotavlja optimalno viskoznost betona. Omogoča pravo ravnovesje med dobrimi lastnosti obdelovalnosti in odpornostjo proti sami segregaciji. Te karakteristike so zelo pomembne pri pripravljanju optimalne mešanice betona za podvodno betoniranje. 

Več o izdelku: https://www.master-builders-solutions.com/it-it/linee-prodotti/mastermatrix

Prodajni program

Velika izbira betonskih izdelkov
Transportni betoni
Profesionalna opažna olja in dodatki za betone

Vse na enem mestu

Bandelli d.o.o.

Podjetje bandelli posluje od leta 2000. Odlikujejo nas predvsem dolgoletne izkušnje na področju gradbenih materialov, gradbenih strojev, opreme za gradbeništvo, maziv in olj, raznih dodatkov. Svojim strankam ponujamo strokovno posvetovanje, tehnično pomoč, vzdrževanje, montažo. Specializirani smo na področju profesionalnih proizvodov za gradbeništvo.

O podjetjuKako do nas